Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Δεκαπενταύγουστος. Ε, και;

Αχχ.. Μέσα Αυγούστου και είμαι Αθήνα. Δεν με βλέπω  να πηγαίνω πουθενά τελικά... Όχι ότι δεν περνάω καλά... Μια χαρά είναι, φάση έχει.
Αλλά αδιαφορώ για το μλογκ... Βασικά δεν αδιαφορώ, απλά δεν έχω  έμπνευση.
Τις προάλλες άρχισα να γράφω μια ανάρτηση για το Φέισμπουκ. Όμως συνειδιτοποίησα ότι βασικά επαναλάμβανα ό,τι είχε γράψει η Φρικηπαίδεια πάνω στο θέμα.... Το άρθρο τους τα σπάει. Μάλλον θα βάλω κάποια αποσπάσματα εδώ. Μαζί με μερικές εικόνες και ένα βιντεάκι. Ε, και; Σκατά. Έμπνευση μηδέν.
Εντάξει, δεν φταίω τόσο πολύ. Μία ιδέα που είχα σκεφτεί παλιότερα την έχω ξεχάσει, μια ανάρτηση που είχα σχεδόν έτοιμη και μάλιστα ήταν πολύ καλή καταστράφηκε γιατί κόλλησε το κομπιούτερ, ενώ δύο άλλες που έχω αρχίσει εδώ  και μισό χρόνο βαριέμαι να τις συνεχίσω...
Τη μία από αυτές τουλάχιστον δεν την γράφω μόνος μου και τώρα που επέστρεψε ο συνάδελφος από τις διακοπές του θα την συνεχίσουμε! ΩΩ!!! Χειροκρότημα!!!
'Αντε, τυχεράκηδες! Σε λίγο καιρό θα έχετε και ανάρτηση υπερπαραγωγή!
Σας βάλαμε και μία ψηφοφορία έτσι για να έχουμε να λέμε ότι μπαίνουν και ψηφοφορίες στο μπλογκ (πάνω δεξιά!). Ε, τι κάθεστε ντε; ΨΗΦΙΣΤΕ ΨΗΦΙΣΤΕ ΨΗΦΙΣΤΕ!!!
Μάλιστα. Εσείς τι άλλα; Γράψτε κανά σχόλιο και πείτε πώς περνάτε, τι κάνετε τώρα τον Αύγουστο, αν ζεστένεστε, αν βαριέστε, αν πήγατε διακοπές (όχι, δεν με νοιάζει καθόλου, απλά θέλω να αφήσετε κανά κόμεντ, να σας απαντήσω και να ξεβαρεθώ).
Τέλος πάντων γράψτε ό,τι σας κατέβει. Πείτε πχ πόσες ώρες τη μέρα μιλάτε στο τηλέφωνο ή γράψτε κανά ανέκδοτο, ή πείτε τι φαΐ φάγατε το μεσημέρι. Ότιδήποτε να είναι (ό,τι να 'ναι). Στην τελική πείτε απλώς ένα γεια, βρε αδερφέ! (και δεν εννοώ να γράψετε «γεια, βρε αδερφέ!»...)
Αυτά.
Εγώ κάθομαι και βλέπω συνέχεια ταινίες αυτές τις μέρες. Χθες, για παράδειγμα, αν σας ενδιαφέρει, είδα το Cape Fear του Μάρτιν Σκορσέζε και σήμερα θα δω τον Πλανήτη των Πυθήκων, το πρωτότυπο, του '68. Έχω καιρό να βάλω καμιά κριτική ε; Βαριέμαι όμως.
Οπότε πάρτε ένα τραγούδι:
(είναι το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό)

Χμμ.. Α ναι! Έχω γράψει κι εγώ  κάτι καταπληκτικά τραγούδια!!! Θα τα βάλω κι αυτά λοιπόν, μείνατε σε αναμονή... (μόνο τα λόγια όμως, γιατί πιστέψτε με, δεν θέλετε ούτε να ακούστε τους τραγουδιστές να τραγουδάνε, ούτε να δείτε τα βίντεο κλιπ...)
Νομίζω ότι αυτή η ανάρτηση δεν έχει ούτε νόημα ούτε συνοχή.
Δεκαπενταύγουστος είναι, βρε, τι σημασία έχει; Γι' αυτούς που κάθονται σπίτι τους τουλάχιστον, δεν έχει.
Γιατί βαριούνται!!!!
Ιιιι-χααα!!!

ξαφγακιθηγάρηγ΄;'ςεξγ'ονγ΄θσνδφγξσνόθρνγλφδξνγ.κξ΄κβαξγφξηηξηωξηξ

βαρέθηκα.





Γεια.

4 σχόλια:

  1. αρκετά ώστε να κάνω μια τέτοια ανάρτηση... :Ρ Βαριέμαι να γράφω αναρτήσεις ρε γαμώτο και κάνω βλακείες... -.- Πρέπει να μου έρθει λίγη έμπνευση.. :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΑΑΑΑΑ ΣΟΥ ΤΟ ΚΟΛΛΗΣΑ!!!!!! ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή