Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2011

Guess star: Clown

Το άρθρο που ακολουθεί προέρχεται από το νεογέννητο μπλογκ CLOWN. Έχουμε την τιμή να το φιλοξενήσουμε εδώ για να του κάνουμε και λίγη διαφήμιση, μπας και εμείς οι πολυάριθμοι συντάκτες της Ντενεκεδούπολης χαλαρώσουμε λιγάκι και θυμηθούμε πού μας έπεσε η έμπνευση και τη χάσαμε.

Διαχειριστής του CLOWN είναι ένας νέος μπλόγκερ (μπα, μη μασάτε, παππούς είναι), που έγινε παγκοσμίως γνωστός παραπροχθές ως.... -μαντέψτε- CLOWN!
Και.. ποιός είναι αυτός;


Δεν είμαι clown. Είμαι ένας από τους 4.000.000 κατοίκους της Αθήνας και μόλις έχω αρχίσει να βλέπω τα πράγματα χωρίς τη βιτρίνα που μας τα παρουσιάζουν πολιτικοί, δημοσιογράφοι και Ευρωπαίοι "μεσσίες" μας.

Προσπαθώ να μάθω ακόμη περισσότερα και θέλοντας να παραμείνω ακομμάτιστος (πράγμα δύσκολο γιατί σε 1-2 χρόνια όλοι θα σφάζονται για να με αποκτήσουν) διαβάζω όλες τις γνώμες και τις απόψεις. Πιστεύω στην ανατροπή των πραγμάτων μέσα από μία επανάσταση, η οποία ελπίζω να γίνει σύντομα, και να γίνει όσο πιο ειρηνικά μπορεί.

Από τις 25 Μαΐου και μετά έχω πάει καμιά σαρανταριά φορές στο Σύνταγμα και στη συνέλευση της γειτονιάς μου. Δεν ανήκω σε κανένα κόμμα, όπως σας είπα, και ευελπιστώ στη διάλυσή τους ,μιας και κρατάνε τα μέλη τους φυλακισμένα σε ένα συγκεκριμένο ιδεολογικό πλαίσιο με το οποίο φανατίζονται και δεν μπορούν να δουν παραπέρα.

Μισώ τις ειδήσεις του "mega", τον Πρετεντέρη, το Σαμαρά, τον Παπανδρέου, την Παπαρήγα, τον Καρατζαφέρη και πιο πολύ τον Πεταλωτή και το χοντρό. Πρότυπά μου είναι ο Βενιζέλος, όχι ο Ευάγγελος - ο Ελευθέριος, ο Γκάντι, ο Τσε Γκεβάρα, ο Μίλος Τεόντοσιτς και ο Παύλος Τσίμας. Μου αρέσει η γρανίτα φράουλα και η κρέπα σοκολάτα, μπισκότο ενώ τα σουβλάκια τα τρώω"απ' όλα" αλλά δε βάζω ποτέ γύρο και πίτα.

Όσον αφορά το ποδόσφαιρο είμαι Παπαριακός. Είναι μία διεθνής ομάδα που δεν παίζει σε κανένα πρωτάθλημα αλλά παίζει μόνο φιλικά. Κάνει συμβόλαια με τους παίκτες για μία μόνο μέρα (τη μέρα του αγώνα) και μετά φεύγουν. Η ομάδα αγωνίζεται στο "Papariakos stadium" αλλά δυστυχώς το στάδιο είναι πάντα άδειο μιας και βρίσκεται στην χαμένη Ατλαντίδα και κανείς δεν μπορεί να το βρει για να παρακολουθήσει τον αγώνα.

Η ομάδα έχει αυτό το περίεργο όνομα λόγο του περίεργου όρου που έχουν τα συμβόλαια των παικτών. Δηλαδή, κάθε παίκτης που υπογράφει το μονοήμερο συμβόλαιο εκτός από τις αποδοχές του έχει και το δικαίωμα να κάνει όσες παπάρες θέλει στα ζουμιά μίας τεράστιας χωριάτικης σαλάτας, αρκεί να έχει δικό του ψωμί. Άλλωστε οι περισσότεροι παίκτες γι' αυτό το λόγο υπογράφουν.

Φημολογείται μάλιστα, πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Γιώργος Παπακωσταντίνου κλήθηκαν από τους ιδιοκτήτες του Παπαριακού για να βγάλουν την ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο που βρίσκεται.

Υ.Γ.: Σίγουρα πολλοί είδατε ότι εκεί που έγραψα ποιους μισώ, δεν ανέφερα τον Τσίπρα, και κατευθείαν πιστέψατε ότι μ' αρέσει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και είμαι αριστερός. Επίτηδες τον παρέλειψα για να σκεφτείτε ό,τι σκεφτήκατε. Άντε, τώρα τον βάζω κι αυτόν μέσα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου