Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Ο τρομακτικά αργός δολοφόνος με το απίστευτα άχρηστο όπλο


Προσπαθήστε να φέρετε στο νου σας τους πιο φριχτούς κινηματογραφικούς δολοφόνους που έχουν παγώσει το αίμα στις φλέβες σας με την εμφάνισή τους στους χειρότερους εφιάλτες σας...







 

 








Σίγουρα ανατριχιάσατε με το βλέμμα του Νόρμαν Μπέιτς από το Psycho που άφησε εποχή, σίγουρα είχατε λουστεί στον υδρώτα υπό την απειλή του Ghostface στα Scream, σίγουρα φρικάρατε με τα κανιβαλιστικά ένστικτα του Χάνιμπαλ Λέκτερ και ξέρω πόσο πολύ ανυπομονούσατε να ψοφήσει επιτέλους αυτός ο παλιοπούστης ο Michael Myers!!!

Μα όσο σαδιστικά, διεστραμμένα, φρικώδη και νοσηρά κι αν ήταν τα εγκλήματα του Jigsaw στα low budget Saw και του John Doe στο εφιαλτικό Se7en, είναι αυτοί οι πιο βασανιστικοί τρόποι για να πραγματοποιηθεί μία φρικαλέα δολοφονία;

Ο Richard Gale απάντησε το 2008 σε αυτό το ερώτημα με ένα μεγάλο, ύπουλο ΟΧΙ!

 Στο Se7en, ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Φίντσερ μας παρουσίασε ένα φόνο, ο οποίος για να ολοκληρωθεί χρειάστηκε, αν δεν κάνω λάθος, έναν ολόκληρο χρόνο! Στο «The Horribly Slow Murderer With The Extremely Ineffiecient Weapon», ο Richard Gale βάζει τα γυαλιά σε όποιον δημιουργό θέλει να πιστεύει ότι έχει διεστραμμένο μυαλό, αφηγούμενος ένα φόνο, ο οποίος διήρκεσε πάνω από μία δεκαετία!

Ξεχάστε τα φονικά όπλα που σας σήκωναν την τρίχα μόλις τα βλέπατε όπως το αλυσοπρίονο του Leatherface και τα νύχια σε στυλ Scissorhands του Freddy Krueger και δείτε την νέα μορφή του πιο αργού και βασανιστικού φονικού όπλου που έχει γνωρίσει ποτέ η κινηματογραφική ιστορία:


O Richard Gale ενσάρκωσε τον ορισμό του σαδιστή δολοφόνου στο πρόσωπο ίσως του πιο τρομακτικού, αμείλικτου, ανίκητου ghost bad-ass killer όλων των εποχών... τον Ginosaji!

Το δεκάλεπτο trailer της δεκάλεπτης ταινίας που είναι το ίδιο το trailer (!) αφηγείται την επική ιστορία της μάχης ενός άντρα ενάντια στον προαναφερθέντα δολοφόνο-φάντασμα, ο οποίος τον κυνηγάει για χρόνια παντού. Όμως ΠΑΝΤΟΥ!


"Κάποιοι φόνοι διαρκούν δευτερόλεπτα....

Άλλοι διαρκούν λεπτά...

Άλλοι διαρκούν ώρες...

Τώρα, αυτός ο φόνος διαρκεί χρόοοονια!

Εσείς, τι θα κάνατε;

Δεν μπορείτε να ξεφύγετε...

Δεν μπορείτε να το σταματήσετε...

Δεν μπορείτε να το σκοτώσετε...

Θα σας βρει...

Θα σας πιάσει...

Θα σας χτυπήσει... με ένα κουτάλι! 

Ξανά... Και ξανά... Και ξανά... Και ξανά...  Και ξανά... Και ξανά... Και ξανά... Και ξανά... Και ξανά... Και ξανά... Και ξανά... Και ξανά... Και ξανά... Και ξανά... Και ξανά... Και ξανά... Και ξανά... Και ξανά... Και ξανά... Και ξανά... Και ξανά... Και ξανά... Και ξανά... Και ξανά... Και ξανά... Και ξανά... Και ξανά... Και ξανά... Και ξανά... Και ξανά... Και ξανά... Και ξανά... Και ξανά...  Και ξανά... KΑΙ ΞΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑA!!!!!"

Δείτε την δεκάλεπτη ταινία εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου